JEK: Luin kotisivujasi - tosin vain etusivu toimi. Tunnistin sinut! ;) Älä säikähdä emme ole ikinä jutelleet tms. Olemme samanikäisiä ja jossain vaiheessa samaan aikaan yliopiston penkillä olleita. Mulla on eri pääaine, mutta sama tiedekunta. Harmi kun en saanut enempää selville kuin tuon etusivun tiedot, vaikka olihan sitä siinäkin. Tutkimuksesi kiinnostaa. Jos huvittaa ja ehdit kirjoitella niitä näitä, lähetä meiliä, jookos?

Jahas, jos ei saa valittaa, niin mitäs sitten?!? Ensi viikolla pääsen päiväksi pois. Päivällä asiallista asiaa kaupungissa ja illalla tapaan erään ehkä bi-merkkisen naisen. Hän vaikuttaa aivan erityyliseltä kuin minä, tosi rääväsuiselta mutta väittää silti olevansa ujo. Katsotaan nyt. En odota suuria, mutta saanpahan ainakin juttuseuraa.

Viime päivinä ja viikkoina en ole juurikaan seksiä tai naisia ehtinyt ajatella. Olen iltaisin nukahtanut ennen aikojaan, enkä ole muutenkaan harrastanut kuin töitä ja nukkumista. Viikonloppu ehkä taas piristää, vaikka olen silloin suurimman osan ajasta kaksin lapsen kanssa. Se on tylsää.

Pohjoisen naisen kanssa yritämme jutella tekniikan välityksellä pian. Hän on ei-suomenkielinen alkuperältään, joten hieman jännittää, tuleeko jutustelusta mitään.