Tuolla jossain aiemmin vastasin, että inhokkikuukauteni on marraskuu. No, ei nyt siltä tunnu. Ehkä tänne tulee kirjoitettua enemmän, kun ottaa päähän tai muuten vaan miettii seksuaalisuutta tai seksiä tms. Nyt siis ei ota päähän enkä ole kyllä bi-asioita miettinyt.

Kiirettä on ollut yhdistelmän työ-perhe-opiskelu kanssa. Tuosta onneksi yksi jää toistaiseksi pois eli tuo opiskelu. Saattaa olla, että ennen joulua tässä saan pitää pienet valmistujaiskekkerit. Höpsönä ihmisenä olen jo keksinyt kaikenlaisia harrastusjuttuja tilalle. Hyvä niin, mutta toivottavasti niistä ei tulee liian aikataulutettuja.

Luin kaverieni blogeja ja siitä sain intoa päivittää tätä blogia. On se niin mukava lukea muiden kuulumisia, vaikka ei "oikeassa elämässä" tunnekaan.

Mitähän muuta? Olo raihnainen, kun olen kököttänyt tuntikausia tietokoneella. Mieli hyvä, se on tärkeintä. Tosin on nälkä. En millään osaa tehdä töihin eväitä, syön jotain pussieinestä tyyliin "lisää vesi, kaada ainekset joukkoon ja sekoita". Tuleepas todella nälkä. Äsken sain vastata kyselyyn perunalastuista ja muista snackseista. Olipa siinäkin taas aihe. EVVK, vaikka juustonaksut mieleeni ovatkin. Enkä todellakaan ole nähnyt ko. tuotteiden mainontaa viimeksi kuluneen kahden viikon aikana. Hah. Telkkariohjelmien katseluni kun on tuota lastenohjelmalinjaa, mutta tiedän ainakin, mitkä ovat tulevan joulun hittilelut.

Ei ole edes sanottavaa, mutta kirjoitan. Ikävä ihmisiä. Nähdään! Eli suomeksi: kommentoikaa, kiitos! Seuraavalla kerralla, kun poikkean mihin tahansa blogiin, jätän varmasti kommentin.