Kommentoija: Jack

Kuusi kysymystä: 1. Onko suklaa parempaa kuin seksi? Ei. 2. Ärsyttävin tapa miehellä/naisella? Vaikeneminen. 3. Asia/tapa itselläsi, joka ärsyttää sinua. Se, kun yritän liikaa, enkä saa mitään aikaiseksi. 4. Parasta seksissä? Heittäytyminen. 5. Mikä naisessa kiihottaa? Tilanne. 6. Parasta mitä tiedät? Vapaus.

Kommentoija: Talvia

1. Kenet haluaisit tavata tulevana viikonloppuna? Tulevana? Vastausajankohtana vanhempani. 2. Paras hetki vuorokaudessa? Aamu. 3. Mistä haaveilet? Lomasta, pienestä matkasta. 4. Mistä pidät eniten naisissa/miehissä? Huumorintajusta ja läheisyydestä (pikemmin henkisesti kuin fyysisesti). 5. Mikä tappaa seksihalusi?  Väsymys. 6. Kuinka usein on sopivasti? Vaihtelee, 1-2 kertaa viikossa yleensä ok. Mutta jos  ei  kiinnosta, sekin on jo "työn takana".

Kommentoija: Perheenisä

1. Ketä henkilöä ihailet? Itsenäisiä, määrätietoisia ihmisiä. 2. Pahin mokasi? Varmaankin hälytyksen käynnistäminen hotellin vessassa... 3. Hetki jonka haluaisit elää uudestaan? Rakastumisen tunne. 4. Mitä mieltä olet ryhmäseksistä? En ole tällä hetkellä kiinnostunut. 5. Posliini, kiitorata vai antaa rehottaa? "Kiitorata" – typerä nimitys. 6. Parasta naisessa? Ehkä iho.

Kommentoija: TohtoriX

1. Uskotko yliluonnollisiin juttuihin kuten ufoihin etc.? En. 2. Mitä ihailet itsessäsi? ? Kykyä innostua pienistä asioista. 3. Haluaisitko elää ikuisesti? En, vaikka en haluaisi kuollakaan! 4. Luetko iltarukouksen? En. 5. Mitä pelkäät? Lähinnä kuolemaa, eroa läheisistä. 6. Voisitko elää ilman seksiä? Luultavasti, kyllä.

Vihdoin ja viimein sain näihin vastattua! Kommentoikaa, jos joku ihmetytti tai herätti ajatuksia.

Olen taas aika kypsä taas kerran olemaan bi. Sain tänään tietää sen naisen olevan raskaana, jonka kanssa olin suunnitellut yhteistä hotelliviikonloppua. No se siitä ja sitä rataa. Hän sanoi, että yhteydenpito vähenee --> suomeksi: loppuu. Itse imetin pari vuotta, joten jos hänkin on samanlainen tapaus, niin ehkä joskus kolmen vuoden päästä tulisi vastaava huvitteluviikonloppu kyseseen! Perheelliset seurustelkoon perheellisten kanssa, mutta raskaana olevaa tai imeväisen äitiä tuskin kukaan kestää. Sori! Olen ollut siellä - tosin silloin en ajattelut olevani bi. En kaivannut seksiä, mieluummin valitsin unet kuin miehen seuran.

Nytkin on taas niin paljon töitä, harrastuksia, remonttia ja reissua, että eipä ole oikein aikaa panostaa extraihmisiin tms. Silti, katoin parin deittipaikan tarjonnan netistä - tyhjää täynnä. Huoh. Älyllistä vipinää sitä aina kaipaisi. Pitäisiköhän taas alkaa kirjoitella omalle miehelle? ;) Mutta se menee niin helposti siihen, kuka hakee lapsen ja mitä jääkaapissa on ja millä menet töihin huomenna jne. Tiedättekö? Ja sitten sinkut voihkivat netissä yksinäisyyttä ja tylsyyttä ja saavat OLLA ja OLLA, mikä on heistä tylsää. Ja mä olen kade ja haluaisin olla ja matkustaa. Silti, näin äsken Äideistä parhain -leffan ja itkin, kun lapsi joutui luopumaan. Aloin ajatella, että ehkä mä en sittenkään voisi luopua lapsestani, vaikka usein hänet olenkin muutaman vuoden aikana toivottanut pippurin kasvualueille.

Vuodatusta. Kiitti ja kuitti.