Missä on viestitulva kommenttilaatikosta? Kukaan ei puhjennut hurraa-huutoihin, vaikka palasin tauolta. Blääh. Että olette tylsiä. Mutta niin olen minäkin.

Euroviisuista jotain sanailin viimeksi. Jäi sitten katsomatta, kun vä-syt-ti niin mahdottomasti. Liikaa liikuntaa yllättäen tällaiselle sohvaperunalle, joten taisin nukahtaa kyseisenä lauantaina ennen klo 21...

Jo ennen tuota oli minusta mainitsemisen arvoinen tapaus, että kotikuntani julkisella ilmoitustaululla oli Setan bileiden mainos. No, eiväthän ne bileet tietenkään täällä maalla olleet, vaan lähimmässä kaupungissa. Silti, joku oli ollut rohkea vai olikohan ilmoitus laitettu siihen yöllä? Lähdin niihin aikoihin reissuun, joten en voinut seurata, saiko ilmoitus olla rauhassa paikoillaan...

Tänään lainasin kirjastosta erittäin mielenkiintoisen kirjan nimeltä Sateenkaari-Suomi: seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen historiaa. Hassua kyllä, kävin mielessä, minne laittaisin sen, että yökylään tuleva äitini ei näkisi kyseistä kirjaa... Olemme molemmat innokkaita lukijoita ja meillä on tapana siksi tutkailla, mitä toinen on kirjastosta lainannut.

Pian jään kesälomalle. Mukavaa, mutta vihaan kesäpukeutumista. Liian pieniä vaatteita minulle. Läskit tursuavat ja karvoja ei saa piiloon. Kesän valoisuus ja lämpö (ei helle) on kuitenkin rentouttavaa.